-5%

Antwerpen - bordspel

Vorige Artikel 7 van 141 Volgende
€ 29,95 € 28,50 (inclusief 21% btw)

Antwerpen is het tweede havenspel in de serie PORTS OF EUROPEHet dynamische spelverloop, de eenvoudige spelregels en het unieke thema zorgt voor een lage instap. Antwerpen heeft een aantal nieuwe spelelementen, zoals de sluizen van de binnenhaven. Beleef de dynamiek van de Antwerpse haven!

De haven van Antwerpen  

De speciale werking van de sluizen die karakteristiek zijn voor de Antwerpse haven doen hun intrede en vormen een barrière tussen de rivierarm De Schelde en de binnenhavens. Door speciale sluiskaarten te verzamelen kunnen de spelers de beheersing over de sluizen verkrijgen. Zorg er voor dat de cacao, de aardappelen, het speelgoed en de gerst in de juiste havens terecht komen en je wordt rijkelijk beloond.  

Belgische producten  

De spelers zullen de elementen van de haven tegenkomen in het bordspel Antwerpen: schepen laden, schepen door de waterwegen loodsen, goederen verladen en consumentenproducten voor de Europese markten produceren. De beroemde Belgische frietjes, de heerlijke pralines en een Belgisch speciaalbier zullen de klanten zeker smaken. Ook ruilen mag in dit vermakelijke én smakelijke bordspel voor de hele familie. 

Uitgever: The Game Master
Aantal Spelers: 2-4
Leeftijd: 8+
Speelduur: 60
Taal: Nederlands
Prijsklasse: 20 tot 30 euro
Genre: Gezelschapsspellen
   

 

 

 

 

 
© 2009 - 2021 SpellenWizard.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel