-5%

Opera - Bordspel

Vorige Artikel 103 van 141 Volgende
€ 39,95 € 37,95 (inclusief 21% btw)

Welke speler budgetteerd het verstandigst, en krijgt zo de beste toneelspelers, en meeste kijkers naar zijn opera?

In 1607 beleefde Monteverdi´s opera La Favola d´Orfeo haar wereldwijde première. Nu, meer dan 400 jaar later, wordt het bordspel Opera aan de wereld gepresenteerd in oktober tijdens SPIEL ´09.

Drie eeuwen opera Met trots presenteert The Game Master een intrigerend bordspel, dat de spelers meeneemt door drie periodes van opera: de Barok, de Klassieke Tijd en de Romantiek. De toon wordt hierbij gezet door de wereldberoemde muziek van Händel, Monteverdi, Mozart, Beethoven, Wagner en Verdi.

Unieke spelbeleving De spelers staan aan het hoofd van aristocratische families. Ze hebben zich tot doel gesteld om opera naar het publiek te brengen in zes grote Europese steden. Nieuwe spelelementen in Opera zorgen voor een unieke speelervaring. Door slim te budgetteren en de juiste personages in te huren, bepalen de spelers de beurtvolgorde, de roem van de componisten en daarmee hun eigen succes. Opera is een intrigerend bordspel, waarin naast de muziek en de prestige ook planning en timing een grote rol spelen. Breng jij de Opera naar het grote publiek?

© 2009 - 2021 SpellenWizard.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel