-8%

Tobago - bordspel

Vorige Artikel 129 van 141 Volgende
€ 39,95 € 36,95 (inclusief 21% btw)

Tobago 

De spelers moeten proberen als eerste bij de schat te komen, ze hebben elk een deel van de schatkaart, en moeten mogelijkheden uitsluiten. 

 

Waar is de schat? 

In dit avontuurlijke spel voor 2 tot 4 schatzoekers kun je mee helpen de schatten te vinden, met je terreinwagen over het tropische eiland heen scheuren en op zoek gaan naar geheimzinnige amuletten die opduiken aan de randen van het eiland. Geen wolkje aan de lucht, denk je, totdat de vloek de schatzoekers raakt. En als jij dan nog met je vingers in de rijk gevulde schatkist zit, dan loop je het risico om veel goud kwijt te raken.

 

Gedurende het spel wordt meer informatie bekend over de locaties van de schatten en wordt het aantal mogelijke plekken beperkt. Als een speler ontdekt heeft waar de schat zich bevindt, dan probeert hij de schatkist zo snel mogelijk in handen te krijgen.

 

Uniek spelconcept

Tobago heeft een innovatief design met een modulair spelbord dat 32 verschillende scenarios kan opleveren.  De mooie spelmaterialen en de aansprekende doos zorgen voor een nog mooiere beleving..

 

Recensies

Kijk op de website van Boardgamegeek voor meer foto`s en reacties! Lees de recensie op tafelpraat.nl.

 

artikelcode: TGM-TOB

 

artikelspelers002-004.jpg artikeltijd060m.jpg artikelleeftijd10jr.jpg artikelsterren4.jpg
Aantal spelers Speelduur Leeftijd Score
artikelbezorging.jpg artikelcontact.jpg artikelassortiment.jpg artikelhome.jpg
Bezorging & Levertijd Contact & Service Assortiment Home
© 2009 - 2021 SpellenWizard.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel