-10%

Brug naar de Hemel - Bordspel

Vorige Artikel 13 van 84 Volgende
€ 38,95 € 34,95 (inclusief 21% btw)

De opvolger van het topspel De Kathedraal. Ook ditmaal zullen de spelers deelnemen aan bouwprojecten om punten te verdienen, maar moeten ze oppassen dat ze daarbij niet over de schreef gaan en boete moeten doen.

Het spel bestaat uit vier hoofdstukken van 6 ronden. Als je aan de beurt bent, trek je een gebeurteniskaart en leg je deze op de door jou gewenste manier neer, waardoor iedereen een bepaald inkomen krijgt, zoals grondstoffen, graan, vroomheid, loyaliteit of medische kennis. Jij krijgt daarnaast nog een extra voordeel.

Vervolgens speelt iedereen een actiekaart, waarmee hij bijvoorbeeld kan deelnemen aan de bouwprojecten op het prachtige speelbord., wol en textiel op de markt kan verkopen, huizen kan bouwen of burgers kan verplegen om grondstoffen, overwinningspunten of andere voordelen te verdienen.

Aan het einde van elk hoofdstuk moet je laten zien dat je een vroom en loyaal leven hebt geleid. Kun je niet aan je verplichtingen voldoen, dan moet je overwinningspunten inleveren en boete doen. De straffen hiervoor variëren van het opgeven van een actie tot het niet ontvangen van inkomen.

Dankzij de willekeurige gebeurtenissen verloopt elk spel weer anders en moet je jouw actiekaarten tactisch inzetten om zoveel mogelijk grondstoffen en punten te verdienen zonder daarbij over de schreef te gaan.

Uitgever: 999 Games
Aantal Spelers: 2-4
Leeftijd: 12+
Speelduur: 75
Taal: Nederlands
Prijsklasse: 30 tot 40 euro
Genre: Gezelschapsspellen
   

 

 

Aanbieding

Tobago - bordspel € 39,95 € 36,95
© 2009 - 2020 SpellenWizard.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel